Ajankohtaisia referenssejä

Vaihda näkymää

Olemme poimineet tähän muutamia esimerkkejä toteuttamistamme e- ja äänikirjatuotannoista. Tervetuloa tutustumaan.

 • Hengitän - Äänessä Antti Tuisku

  Rovaniemeltä kotoisin olevan Antti Tuiskun vuonna 2004 alkanut ura artistina on huikea. Hänen kuutta albumiaan on myyty yli 200 000 kappaletta ja kaikki hänen kiertueensa ovat olleet suurmenestyksiä. Bonuksena äänikirja sisältää Antin itse lukemat saatesanat kirjan taustoista. Kustantajana HMC.

 • Minä, Ozzy

  Tää on ihan paras.En varmasti olisi koskaan ostanu tätä kirjana.Nyt työmatkat kuluu rattoisasti Ozzyn sekoiluja kuunnellessa. Lukijalle täydet pisteet,kukaan muu ei varmasti olisi onnistunu tässä hommassa paremmin kun Petri Hanttu (ote Elisa Kirjan arvostelusta). Kustantajana Like.

 • StratMark

  Vuoden 2010 valintakoekirja kauppatieteellisen alan yhteisvalinnassa. Nyt saatavilla myös kätevänä ja oppimista tukevana äänikirjana. Kustantajana Talentum.

 • Paras Sijoitus

  Paras sijoitus ilmestyi äänikirjana vuonna 2009 ja on kaikille sijoittamisesta kiinnostuneille uusi ja kätevä tapa tutustua sijoittamisen maailmaan. Äänikirja on helppo siirtää puhelimeen tai mp3-soittimeen ja sitä voi kuunnella näppärästi vaikka työmatkalla. Kustantajana Talentum.

 • DAISY -kirjat

  Daisy-kirjat ovat erityisesti näkövammaisille ja lukemisesteisille kehitetty erittäin monipuolinen digitaalisen kirjan muoto. Gracevoice Oy:llä on Suomen johtavaa osaamista vaativien Daisy-kirjojen tekijänä. Olemme tuottaneet vuosien varrella useita Daisy -kirjoja, tunnemme formaatin ominaisuudet ja mahdollisuudet. Gracevoice on kansainvälisen Daisy-konsortiumin jäsen.

 • Suomalaiset eRaamatut

  Avaa Raamattu uudella tavalla. Raamattu nyt kätevänä sähköisenä kirjana lukulaitteeseesi, puhelimeesi ja tietokoneellesi. Suomalaista eRaamattua on tuttu ja helppo lukea. Saatavilla 1992, 1933/38, Raamattu Kansalle ja Biblia - käännökset.

  Suomalaisen eRaamatun lukukokemusta ja käytettävyyttä on parannettu merkittävästi innovatiivisilla selaus- ja hakutoiminnallisuuksilla. Samoilla työkaluilla voimme parantaa kaikkien kokoelma- ja hakuteosten käytettävyyttä.

 • Suomalaiset Ääniraamatut

  Raamattu on äärimmäisen vaativa, 66 kirjan kokoelma, joka asettaa niin tekniselle toteutukselle kuin luennallekkin ennennäkemättömät laatuvaatimukset. Suomalainen Ääniraamattu julkaistiin vuonna 2008 CD ja mp3-versioina ja se on saanut erinomaisen vastaanoton.

  Saatavilla vuoden 1992 käännös kokonaisuudessaan ja vuoden 1933/38 ja Raamattu Kansalle -käännöksestä Uusi Testamentti+Psalmit

 • Apokryfikirjat 1992

  Kauan kaivattu ja toivottu kokonaisuus, Apokryfikirjat tulee vihdoin 2011 keväällä saatavaksi huippuluokan ääni- ja e-kirjana. Kustantaja Gracevoice Oy.