Jotain kestävää

Olemme omassa kustannustoiminnassamme keskittyneet kestäviin arvoihin. Raamattu on maailman levinnein kirja ja yksi keskeisimpiä länsimäisen kulttuurin kivijalkoja. Tuskin mikään muu yksittäinen teos on viimeisen 2000 vuoden aikana vaikuttanut ihmiskuntaan tai kulttuuriin yhtä voimakkaasti.

93visions

Raamattu on kirja, joka kuvailee ihmisten jumalakaipuuta ja etsintää, tuskaa ja pelkoa sekä sitä sisäistä rauhaa, kun hän vihdoin kohtaa Jumalan. Lisäksi Raamatusta löytyy jännityskertomuksia, rakkauslauluja ja lukuisia arkipäivän ohjeita.

Yli sukupolvien Raamatun ikiaikaiset tekstit ovat tuoneet rohkaisua, lohdutusta ja turvaa erityisesti elämän käännekohdissa. Jokainen kohtaa siellä omaa elämäänsä koskettavia aiheita ja kuuntelun kautta tekstit tulevat lähelle, aivan kuten aikana jolloin Jumalan ja ihmisen välisestä kohtaamisesta kerrottiin ihmiseltä toiselle, iltanuotion loimutessa.


JOKAISELLE OIKEA ÄÄNIRAAMATTU

Tarpeita ja käyttötapoja on monia. Panostimme siihen, että jokaiselle löytyy hänen tarpeisiinsa ja käyttötapoihinsa soveltuva Ääniraamattu. Suomalaisen Ääniraamatun saa mm. mp3-, CD- ja Daisy-kirja -versioinaja. Jakeluformaatteina mm. USB-muistitikku, CD-ja DVD-rom levyt, CD-levyt ja mediaserveri webbipalveluita varten. Koko Suomenkieliseen valikoimaan voit käydä tutustumassa osoitteessa:


www.aaniraamattu.fi

Äänikirjatuotannot

Sähköiset kirjat

Markkinoiden parhaat e-kirjat. Olemme oikea kumppani käsissäsi on vaativa teos ja haluat huippuluokan käytettävyyden.
lue lisaa »

Printtimarkkinan laajentaminen

Äänikirjatuotannot

Satojen äänikirjojen kokemus ja huippuluokan osaamista tuotantoon ja jakeluformaattien hallintaan. Äänikirja on ajassa kiinni.
lue lisää »

Kustannustoiminta

Kustannustoiminta

Maailmanlaajuisesti ainutlaatuista osaamista digitaalisista Raamatuista. E- ja äänikirja tuoterunkomme sekä sovellukset avaavat aivan uusia mahdollisuuksia kustantajille.
lue lisää »